О.А. Васюта, С.І. Васюта, Г.Г. Філіпчук. Екологія і політика. У 2-х томах - Алексієвець, М.М. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: О.А. Васюта, С.І. Васюта, Г.Г. Філіпчук. Екологія і політика. У 2-х томах. Чернівці. - "Зелена Буковина". - 1998. - Т. 1. - 424 с.; Т. 2. - 480 с.