Микола Ковальський. Етюди з історії Острога: Нариси - Михайлова, Р.Д. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Микола Ковальський. Етюди з історії Острога: Нариси. Огтрог, Острозька Академія, 1998. - 288 с.