Кулинич Іван Маркович (Український історичний журнал, 2003)
28 вересня 2002 р. відійшов у вічність відомий український учений-історик, один з провідних фахівців у галузі германістики, заслужений діяч, доктор історичних наук, професор, головний науковий співробітник Інституту історії України НАН України Кулинич Іван Маркович.