С.Г. Водотика. Академік Михайло Єлисейович Слабченко. Нарис життя та творчості - Марочко, В.І. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія на книгу: С.Г. Водотика. Академік Михайло Єлисейович Слабченко. Нарис життя та творчості. К.; Херсон, 1998. - 141 с.