Ірина Матяш. Особа в українській архівістиці: Біографічні нариси - Урсу, Д.П. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія на книгу: Ірина Матяш. Особа в українській архівістиці: Біографічні нариси. К., 2001. - 228 с.