В.Ф. Солдатенко. Незламний. Життя і смерть Миколи Скрипника - Даниленко, В.М.; Бондарчук, П.М. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія на книгу: В.Ф. Солдатенко. Незламний. Життя і смерть Миколи Скрипника. К.: Пошуково-видавниче агентство "Книга пам'яті України", 2002. - 352 с.: іл.