А.І. Павко. Повчальний досвід вітчизняної історії: політичні партії і організації у громадському житті України модерної доби - Дорошко, М.С.; Крижанівський, В.П. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія на книгу: А.І. Павко. Повчальний досвід вітчизняної історії: політичні партії і організації у громадському житті України модерної доби. К., "Плеяди", 2002. - 552 с.