Олександр Реєнт. Україна в імперську добу (ХIХ — початок ХХ ст.) - Кугутяк, М.В.; Монолатій, І.С. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія на книгу: Олександр Реєнт. Україна в імперську добу (ХIХ — початок ХХ ст.). К. - Інститут історії України НАН України. - 2003. - 340 с.