Проблеми історії України ХIХ — початку ХХ ст. Вип. I—IV - Терещенко, Ю.І.; Гнатюк, С.Л. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія: Проблеми історії України XIX — початку XX століть. Збірник наукових праць відділу історії України XIX — початку XX ст. Інституту історії України НАН України. Вип. I—IV. — К., 2000—2002 рр. Вип. I. — К., 2000 р. — 262 с.; Вип. II. — К, 2001 р. — 284 с.; Вип. III. — К, 2001 р. — 320 с.; Вип. IV. — К., 2002 р. — 256 с.