Козацькі січі (нариси з історії українського козацтва (XVI-XIX ст.) - Брехуненко, В.А. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Козацькі січі (нариси з історії українського козацтва (XVI-XIX ст.). Київ - Запоріжжя. - 1998. - 252 с.