Українська козацька держава: витоки та шляхи історичного розвитку. Вип. 7. - Черкас, Б.В. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на збірку: Українська козацька держава: витоки та шляхи історичного розвитку. Збірка праць та спогадів. Випуск 7. Інститут історії України НАН України, Науково-дослідний інститут козацтва. - К., 2000. - 360 с.