Ф.Й. Туманський (Закінчення) - Журба, О.І. (Український історичний журнал, 2004)
З'ясовується внесок Ф.Й. Туманського у формування малоросійського напряму у становленні російської історіографії останньої чверті XVIII ст. The input of Fedir Tumanskyi into the establishment of the Small Russia trend in formation of Russian historiography in the last quarter of the XVIII century is being elucidated.