Ідеологія ОУН: історико-ретроспективний аналіз - Касьянов, Г.В. (Український історичний журнал, 2004)
У статті подано науковий огляд історії формування та розвитку базових світоглядів і політичних настанов "Організації українських націоналістів" (ОУН). The scientific review of the history of forming and development of the basic world outlook and political directives of the Organization of Ukrainian Nationalists (OUN) is given in the article.