Історичне джерелознавство - Макарчук, С.А. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Історичне джерелознавство. Підручник для студентів історичних спеціальностей вищих навчальних закладів. - Київ: Либідь, 2002. - 488 с.