Алгоритми терапії супроводу при гострих лейкеміях - Третяк, Н.М.; Горяінова, Н.В.; Рибальська, А.П.; Басова, О.В. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2007)
У статті наведені основні методи попередження та лікування найпоширеніших ускладнень при гострих лейкеміях. Найбільший акцент зроблено на інфекційно-запальних процесах, наведена та обгрунтована власна методика лікування при цих ускладненнях. Ключові слова: гостра лейкемія, ускладнення, лікування. In the article the basic methods of prophylaxis and treatment of widespread complications are presented at acute leukemies. Most accent is done on infectiously-inflammatory processes, shown and grounded own method of fight against these complications.
Key Words: acute leukemia, complications, treatment.