Палати державних маєтностей українських губерній у фінансовій політиці Російської імперії - Орлик, В.М. (Український історичний журнал, 2004)
У повідомленні йдеться про роль палат державних маєтностей українських губерній у фінансовій політиці Російської імперії. In the report, the author reveals the role of the House of the Ukrainian provinces' state properties in the financial policy of the Russian empire.