Засади і методика створення коментованого видання Галицько-Волинського літопису - Котляр, М.Ф. (Український історичний журнал, 2004)
Видання Галицько-Волинського літопису здійснено за Хлєбниковським списком, то досі не публікувався. Наукові статті й коментар доповнюють видання тексту. The Halyts'ko-Volyns'kyi chronicle's edition is made after the Khliebnykovs'kyi list, which haven't been published yet. The scientific articles and comments are supplementing the edition text.