Питання соборності українських земель на Брест-Литовській мирній конференції - Гошуляк, І.Л. (Український історичний журнал, 2004)
У статті досліджується проблема соборності українських земель на Брест-Литовській мирній конференції. The problem of the unity of the Ukrainian sloes on the Brest-Lithuanian peace conference is being investigated in the article.