Володимир Пащенко. Греко-католики в Україні: від 40-х років XX століття до наших днів - Марчук, В.В. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Володимир Пащенко. Греко-католики в Україні: від 40-х років XX століття до наших днів. - Полтава, 2002. - 616 с.