Конфесійна політика окупаційної адміністрації рейхскомісаріату "Україна" в 1941-1942 рр. - Стоколос, Н.Г. (Український історичний журнал, 2004)
У статті розглядаються питання конфесійної політики німецької окупаційної адміністрації в роки Другої світової війни. The questions of the German administration confessional policy in the Second World War years are being examined in the article.