Державний інспекторат та його участь у роботі з особовим складом армії УНР - Науменко, А.О. (Український історичний журнал, 2004)
У повідомленні розглядаються особливості діяльності Державної інспектури в армії УНР у 1919 р. The peculiarities of the State Inspections activity in the UNR (Ukrainian National Republic) army in 1919 are being examined in the report.