Бойові дії на українських землях у роки Першої світової війни - Волковинський, В.М. (Український історичний журнал, 2004)
У статті йдеться про бойові дії на українських землях у роки Першої світової війни, зокрема в Галичині, Буковині і на Волині. The article is about the martial movements in the years of the First World War, which took place on the Ukrainian lands, particularly in Halychyna, Bukovyna and Volyn'.