Симон Петлюра та його родина в кіно- і фотодокументах - Маркітан, Л.П. (Український історичний журнал, 2004)
У статті Л.П. Маркітан розглядаються фото- й кіноматеріали з фондів Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г.С. Пшеничного, а також опубліковані в різних виданнях, присвячені головному отаманові С.В. Петлюрі. L.Р. Markitan reviews the materials from the files of the State Central Cinema and Photo Records Archive concerning the chief otaman S. Petlyura as well as materials given in various publications.