„Записки Наукового товариства ім. Шевченка": започаткування та шлях до академічного стандарту (1892-1914 рр.) (Закінчення) - Зайцева, З.І. (Український історичний журнал, 2004)
У статті розглядається діяльність керівництва Наукового товариства ім. Шевченка по створенню його головного наукового органу - Записок НТШ. The functioning of the governing board of the Shevchenko Scientific Society on creating its main scientific body, SSS memoranda, is being examined in the article.