До питання про внесок ОУН та УПА у боротьбу проти нацистських окупантів на території України - Патриляк, І.К. (Український історичний журнал, 2004)
У статті розглядаються питання взаємин ОУН і УПА з німцями в роки Великої Вітчизняної війни, участь Повстанської армії в боротьбі з гітлерівськими окупантами. In the article, the author examines the question of OUN's and UPA's relations with the Germans in the Great Patriotic War years and Insurgent Army's participation in the struggle with Hitlerite invaders.