Борис Крупницький (до 110-річчя від дня народження) - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2004)
У статті висвітлюється життєвий та творчий шлях українського історика Бориса Крупницького (1894-1956), розглядаються його науковий доробок і формування історичних поглядів. The vital and creative pass of the Ukrainian historian Borys Krypnyts'kyj (1894 - 1956) is being elucidated and his scientific inheritance and forming of historical views are being examined.