Рецензія на етнографічну карту Кавказу - Бішкович, О. (Народна творчість та етнографія, 2000)
Етнографічна карта Кавказу в масштабі 1:8 400 000. Видання Академії наук СРСР, складена Комісією з етнічного складу. Тираж 2000.