Історія міста Харкова XX століття - Тронько, П.Т. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Історія міста Харкова XX століття. Харків: Фоліо; Золоті сторінки, 2004. - 686 с. Рецензоване видання репрезентує поширений у сучасній історіографії жанр локальної історії.