Нова книга про Симона Петлюру: міркування і роздуми - Солдатенко, В.Ф. (Український історичний журнал, 2004)
У матеріалі містяться міркування щодо нової книги О. Савченка, оцінюється внесок автора в розробку питань, пов'язаних із життєвим шляхом і діяльністю Симона Петлюри. The material contains reflections on the new book of O.Savchenko, the author's input in the development of questions, connected to Symon Petliura's life pass and work is being reviewed.