Східна (Кримська) війна 1853-1856 рр. та увічнення пам'яті її героїв у фотокінодокументах - Маркітан, Л.П. (Український історичний журнал, 2004)
У статті на основі фотокінодокументів відображено події Східної (Кримської) війни 1853- 1856 рр. та заходи по увічненню пам'яті її героїв. This article is dedicated to perpetuation of the memory of the Eastern (Crimean) War heroes. It also shows the celebration of 100-year anniversary by means of the cine-and photo documents.