Штрихи до портрета спадкоємця останнього гетьмана України Данила Скоропадського (1904-1957 рр.) (до 100-річчя від дня народження) - Ралдугіна, Т.П. (Український історичний журнал, 2004)
Автор знайомить читачів з видатним діячем українського руху в еміграції - Данилом Павловичем Скоропадським, який після смерті батька - гетьмана Павла Скоропадського очолив гетьманський рух і багато зробив для консолідації різних політичних українських сил в ім'я соборної суверенної України. The author introduces to the readers the outstanding figure of the Ukrainian movement in emigration - Danulo Pavlovych Skoropads'kyi, who headed the hetman movement after his father's - Pavlo Skoropads'kyi's death and contributed a lot into the consolidation of the Ukrainian forces in the name of united and sovereign Ukraine.