ХVII з'їзд польських істориків у Кракові - Зашкільняк, Л.О. (Український історичний журнал, 2005)
15-19 вересня 2004 р. у Кракові пройшов черговий XVII з'їзд польських істориків, традиційно організований Польським історичним товариством у співпраці з Польською академією наук і під патронатом численних урядових та громадських інституцій, включаючи Президента Польщі.