І.Д. Дудко. Національні інтереси США у постбіполярному світі - Яковенко, Н.Л. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Дудко І.Д. Національні інтереси США у постбіполярному світі. - К.: КНЕУ, 2003. - 208 с. Тема, яку досліджує авторка монографії, не є надто новою, але лише зараз набула вигляду цілісного дослідження.