Б.Н.Миронов. Социальная история России периода империи (XVIII - начало XX вв.). Генезис личности, демократической семьи, гражданского общества и правового государства: Т. 1, 2 - Харитонов, В.Л. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Б.Н. Миронов. Социальная история России периода империи (ХVIII - начало ХХ вв.). Генезис личности, демократической семьи, гражданского общества и правового государства. Том 1 (548 с.) и Том 2 (566 с.) - СПб., 1999. Рецензована книга - двотомний фоліант (понад 1000 сторінок) із великою кількістю статистичних викладок, різних таблиць, широким переліком літератури (близько 3 тис. назв), виконана на високому рівні.