М.Б. Петров. Історична топографія Кам'янця-Подільського кінця ХVII-ХVIII ст. (Історіографія. Джерела) - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: М.Б. Петров. Історична топографія Кам'янця-Подільського кінця ХVII - ХVIII ст. (Історіографія. Джерела). - Кам'янець-Подільський: Абетка-НОВА, 2002. - 384 с., іл. В Україні відбувається інтенсивний процес розвитку історичних досліджень. При всій його неоднозначності не можна не завважити суттєвих зрушень і в такій ділянці, як джерелознавство, історіографія, спеціальні історичні дисципліни (насамперед археографія, генеалогія, геральдика, історична географія).