О. Добржанський, Ю. Макар, О. Масан. Хотинщина. Історичний нарис - Даниленко, В.М.; Юсов, С.Л. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Добржанський О., Макар Ю., Масан О. Хотинщина. Історичний нарис. - Чернівці: Молодий Буковинець, 2002. - 464 с. У 20-х рр. ХХ ст., коли М.С. Грушевський ініціював створення Асоціації історичного районознавства України, дослідження історії країв та регіонів отримало серйозне підґрунтя.