Доброчинна діяльність гетьмана І. Мазепи - Ступак, Ф.Я. (Український історичний журнал, 2005)
У статті робиться спроба узагальнити доброчинно-меценатську діяльність гетьмана І.Мазепи. In the article the attempt is made to summarize the virtuous and supportive activity of hetman I. Mazepa.