Використання змагальних форм організацїї праці на українських підприємствах напередодні й під час Другої світової війни - Чернега, П.М. (Український історичний журнал, 2005)
У статті аналізується характер і ефективність виробничого змагання робітників України. In the article the author analyses the character and efficiency of industrial contest of Ukrainian workers.