До джерел: Збірник наукових праць на пошану Олега Купчинського з нагоди його 70-річчя: У 2 т. - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: До джерел: Збірник наукових праць на пошану Олега Купчинського з нагоди його 70-річчя: У 2 т. / Редакційна колеґія: І.Гирич, Я.Грицак, М.Крикун та ін. – К.; Л.: [НТШ], 2004. – Т. 1. – 849 с.; Т. 2. – 655 с. Традиція видання ювілейних збірників на пошану відомих учених набула неабиякого поширення на терені сучасної української науки. Відтак "studia in honorem" здобули не тільки заслужене визнання в академічному середовищі як спосіб ушанування видатних науковців, а й стали поважною формою публікації результатів найрізноманітніших соціогуманітарних досліджень.