Сергій Подолинський. Листи та документи - Михненко, А.М. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Сергій Подолинський. Листи та документи / Упорядники: Р.Сербин, Т.Слюдикова. Центральний державний історичний архів України, м. Київ. – К., 2002. – 422 с. Складність вивчення життя і творчості Сергія Андрійовича Подолинського полягає не лише у багатогранності постаті вченого, мислителя, лікаря, активного громадсько-політичного діяча соціал-демократичних переконань, а й у виробленні наукових підходів до осмислення його спадщини, у важкодоступності багатьох його праць, листів, документів.