Історія європейської ментальності - Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: Історія європейської ментальності / За ред. Петера Дінцельбахера / Переклав з нім. Володимир Кам’янець. — Львів: Літопис, 2004. — 720 с.