Розробка білогвардійськими урядами А.Денікіна та П.Врангеля проектів земельної реформи (1919–1920 рр.) - Корновенко, С.В. (Український історичний журнал, 2006)
Статтю присвячено висвітленню розробки й основних положень проектів аграрних реформ А.Денікіна та П.Врангеля. На основі історичних джерел, зокрема мемуарів, автор з’ясував головний зміст денікінських та врангелівських нововведень, запропонованих українському селу. The article is devoted to working out and main points of the agrarian reform project by A.Denikin and P.Vrangel. On the basis of historical documents and memoirs the author lighted up the contents of innovations in land tenure landownership, which were planned by A.Denikin and P.Vrangel.