В.С. Шандра. Генерал-губернаторства в Україні: XIX – початок XX ст. - Борисевич, С.О. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: В.С. Шандра. Генерал-губернаторства в Україні: XIX – початок XX ст. — К.: Інститут історії України НАН України, 2005. — 427 с.