Проблеми історії України XIX – початку XX ст. — Вип. Х - Казьмирчук, Г.Д. (Український історичний журнал, 2006)
Огляд: Проблеми історії України XIX – початку XX ст. — Вип. Х. — К.: Інститут історії України, 2005. — 296 с.