Ідейно-політичні та методологічні позиції Київської історичної школи Володимира Антоновича - Кіян, О.І. (Український історичний журнал, 2006)
Розглядається процес становлення й розвиток Київської історичної школи В. Антоновича. Досліджуються ідейно-національні й методологічні позиції організації та її роль в українській історіографії. The process of conception and development of Kyiv’s historical school by Volodymyr Antonovych is regarded. Ideological and national, methodological position of this organization and its role in Ukrainian historiography are researched.