І.Б. Матяш, Ю.Ю. Мушка. Діяльність Надзвичайної дипломатичної місії УНР в Угорщині: історія, спогади, архівні документи - Войцехівська, І.Н. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: І.Б. Матяш, Ю.Ю. Мушка. Діяльність Надзвичайної дипломатичної місії УНР в Угорщині: історія, спогади, архівні документи. — К.: Вид. дім "Києво-Могилянська академія", 2005. — 400 с. (Б-ка наук. щорічн. "Україна дипломатична". — Вип. 1).