Екологічно чисте виробництво (Наукові засади впровадження та розвитку) - Буркинський, Б. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглянуто національні засади і пріоритети впрова
дження концепції екологічно чистого виробництва,
економічні та організаційні механізми, які слід для цьо
го задіяти. Визначено поетапні завдання реалізації і
розвитку такого виробництва в умовах ринкової транс
формації економіки України. The national fundamentals and priorities of imple
mentation of ecologically pure production concept are
reviewed as well as economic and organizational me
chanisms to be used. Stage by stage tasks of implemen
tation and development of this production under con
ditions of market transformation of Ukrainian economy
are determined.