В. Косик. Франція та Україна. Становлення української дипломатії (березень 1917 – лютий 1918) - Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: В. Косик. Франція та Україна. Становлення української дипломатії (березень 1917 – лютий 1918). — Л.: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2004. — 264 с.