О.Д. Огуй. Історія обігу грошових одиниць та їх найменувань на Буковині. Австрійський період (1774–1918/21) - Дмитрієнко, М.Ф.; Войцехівська, І.Н. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: О.Д. Огуй. Історія обігу грошових одиниць та їх найменувань на Буковині. Австрійський період (1774–1918/21). — Чернівці: Зелена Буковина, 2005. — 576 с.