С. Р. Кагамлик. Києво-Печерська лавра: світ православної духовності і культури (XVII–XVIII ст.) - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: С. Р. Кагамлик. Києво-Печерська лавра: світ православної духовності і культури (XVII–XVIII ст.). — К.: 2005. — 550 с.